EDU MARCEL - CONVOCAT SELECCIÓ

14.05.2014 09:22

EDU MARCEL CONVOCAT AMB REPÚBLICA DOMINICANA

  • El jugador del Primer Equip del CEV ha estat convocat per l’amistós que disputarà la seva selecció nacional a Indonesia.
  • El germà d’Edu Marcel, Mariano, no viatjarà amb la selecció perquè està disputant el darrer tram de lliga amb el R.Madrid Castilla.
  • El partit entre indonesis i dominicans es jugarà aquest mateix dijous 15 de maig.

 

David Casany - Una sorpresa i a la vegada una oportunitat única. Edward Marcel Núñez Mejía, jugador de la primera plantilla del Centre Esportiu Vilassar ha estat cridat pel seleccionador nacional Domingo Clemente Hernández per disputar un amistós internacional a Indonèsia. El seleccionador dominicà (d’origen cubà) va facilitar la llista de convocats ja fa dies i en aquesta hi constava el nom del nostre jugador Edu Marcel. Si no ens falla la memòria aquesta serà la primera vegada en què un jugador del CE Vilassar (que nosaltres recordem) disputarà un partit internacional amb la seva selecció nacional.

En aquest cas l’Edu Marcel ha estat convocat per l’encontre amistós que la seva selecció disputarà aquest mateix dijous davant d’Indonèsia. L’encontre es jugarà a l’Estadi Manahan de la ciutat de Surakarta (Java Central). Aquesta és una de les nombroses illes del país indonesi. Cap allà hi va viatjar aquest passat dilluns un Edu Marcel que va participar en la darrera victòria del CEV davant del CD Montcada.

 

Preparació per la CFU Caribbean Cup

Aquest amistós internacional forma part de la preparació específica de la selecció absoluta dominicana per a la Copa Caribe (CFU) que s’iniciarà a partir dels primers dies de setembre. La República Dominicana està enquadrada en el grup 5 (Antigua Barbuda, St Vicent & Grenadines i Anguilla). Tot plegat per seguir avançant en el camí de la classificació per a la Copa Oro CONCACAF.

*En imatge, alguns dels integrants d'aquesta selecció dominicana.

 

Mariano (el seu germà) es queda a Madrid

Una llàstima no poder veure a tots dos germans junts sobre el terreny de joc. I és que per aquest encontre no hi podrà ser el seu germà, Mariano. Recordem que aquest juga al Reial Madrid ‘C’ (2a divisió B). Mariano no ha pogut viatjar amb el seu germà Edu Marcel perquè el Reial Madrid Castilla (Lliga Adelante) l’ha convocat per aquest tram final de lliga a la 2a Divisió A. El germà d’Edu Marcel ha marcat 16 gols amb el Madrid ‘C’ aquesta temporada.

 

Llista de convocats:

Porters:  Wellington Agramonte (San Cristóbal) e Israel Santos (Pantoja)

Defenses: Hansley Martínez (San Cristóbal), César García (Jarabacoa), César Ledesma Turbi (Biel, Suiza), Edward Acevedo (Dogo, Bosnia), Heinz Barmettler (Valladolid, España), Edward Núñez (CE Vilassar, España).

Migcampistes:  Pedro Núñez (Bauger), Kerbi Rodríguez (San Cristóbal), Rafael Flores (Pantoja), Erick Ozuna (La Romana), Samuel Lustemberger (SC Cham, Suiza).

Davanters:  Domingo Peralta (Moca), Ronny Beard (Hellin, España), Yanio Concepción (Globe Tech NY, USA) y Jonathan Faña (Scorpions SA, USA).

 

(Font d’informació: Portal web “Balonpié Dominicano”)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode